Slavnostní promoce absolventů
Tento týden proběhly další promoce našich úspěšných absolventů. Čerstvým magistrům a magistrám, inženýrům a inženýrkám i bakalářům a bakalářkám srdečně blahopřejeme a přejeme mnoho profesních i osobních úspěchů!
V gastroprovozech se denně vyhodí podle zdrojů Kokozy až 45 kg hotového jídla a zbytků denně. V UGO Salateriích je to přes 100 kg bioodpadu a UGO chce toto množství snížit. Najděte s námi inovativní řešení, jak využít zbytkový organický odpad z výroby šťáv a salátů, aby nekončil na skládce!
Jak bude výzva vypadat?
Kdo se může přihlásit?
Můžete se hlásit v týmu nebo jako jednotlivec. Podmínka účasti je jediná, mít dost času pro celý průběh výzvy. Končíme 25. listopadu a do té doby doporučujeme vyhradit si 2–10 hodin týdně.
Co Vás čeká?
Přihlášky je možné posílat do 17. října 2022 prostřednictvím formuláře na stránkách akce, kde najdete i celý harmonogram a kompletní informace. Akce se koná pod patronací UGO a EIT Food za podpory EU a expertních partnerů: VŠCHT, ProVeg a také Cyrkl, Kofola, Institut pro cirkulární ekonomiku, Aplifting, Kokoza.
Tento týden proběhly další promoce našich úspěšných absolventů. Čerstvým magistrům a magistrám, inženýrům a inženýrkám i bakalářům a bakalářkám srdečně blahopřejeme a přejeme mnoho profesních i osobních úspěchů!
Mladší vědci, kteří se letos zúčastnili 20. expedice do Antarktidy na Českou vědeckou stanici J. G. Mendela na ostrově Jamese Rosse, během pobytu v těchto nehostinných podmínkách v průměru přibrali na váze. Překvapivé zjištění přinesly výsledky měření tělesných rozměrů členů expedice a záznamu jejich tvaru těla pomocí 3D celotělových skenerů. Měření prováděli před a po expedici antropologové z Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity s využitím softwarové platformy A.D.A.P.T.