Vyhlášení veřejné soutěže v programu INTER – EXCELLENCE, podprogramu INTER-COST (VES20 COST)

5. 11. 2019

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlásilo veřejnou soutěž v podprogramu INTER-COST pro podávání návrhů projektů na zapojení českých vědeckých týmů do evropské mnohostranné spolupráce COST v oblasti základního výzkumu, průmyslového výzkumu a experimentálního vývoje a to formou nových akcí COST nebo připojením se k již navrženým akcím COST.

Návrh projektu musí být součástí některé z již schválených akcí COST a současně musí být ukončena vnitrostátní procedura vstupu do akce COST v ČR. Návrh projektu má být zpracován v angličtině (pokud není výslovně požadováno jinak)

Projekty je možné řešit od 15. 5. 2020 – 31.12.2023. Minimální doba řešení projektu je 20 měsíců. Doba řešení projektu však nesmí přesáhnout dobu řešení akce COST.

Podmínkou je doložení vyjádření navrhovatele nové akce COST, obsahující doporučení s připojením návrhu projektu k nové akci COST. U běžících akcí COST musí být doloženo vyjádření řídícího výboru akce COST k zařazení návrhu projektu do akce.

Soutěžní lhůta: 2.11. – 16.12.2019

Interní termín pro předložení návrhů projektů ke kontrole je nejpozději do 2.12. 2019. Vzhledem k blížící se uzávěrce roku prosím konzultujte návrhy projektů s dostatečným předstihem.

Návrhy projektů lze podávat pouze prostřednictvím datové schránky nejpozději 16.12. dopoledne.

Informace k veřejné soutěži VES20 COST jsou zveřejněny zde:

http://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/vyhlaseni-ctvrte-verejne-souteze-ve-vyzkumu-vyvoji-a

Kontaktní osoba pro zájemce o podání návrhu projektu: Ing. Jitka Kosinová, , tel: 549 49 3702 nebo 773 251 776


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.